Ervaring

November 2017 – Heden
Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Functie: External Event Manager

Nyenrode is de enige particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Het kenmerkt zich van oudsher door een sterke internationale oriëntatie en heeft twee locaties in Amsterdam en Breukelen.

Mijn werkzaamheden beslaan uit de organisatie en uitvoering van alle externe evenementen op het landgoed van Nyenrode, denk hier aan congressen, vergaderingen, trainingen, bruiloften of bedrijfsfeesten. Bij de totstandkoming van een extern evenement, ligt mijn focus op de creatie van een win-win situatie. Enerzijds in de vorm van samenwerking/partneren met Nyenrode, anderzijds met lokale partijen (derden) om een opdrachtgever een unieke dag te bieden.

Augustus 2017 – Oktober 2017
NS Reizigers B.V.
Functie: Planner, regionaal besturingscentrum

NS Reizigers B.V. is onderdeel van de N.V. Nederlandse Spoorwegen en is actief in het openbaar vervoer. NS doelt op het bevorderen van het reisgenot van klanten van deur tot deur, waarbij de focus ligt op een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis.

Ik werkte op het regionaal besturingscentrum in Utrecht voor de regio Utrecht. Mijn hoofdzakelijke verantwoordelijkheid was het ‘oplossen’ van ontstane vertragingen door te schuiven in de personeelsplanning van het dienstdoende treinpersoneel.

Januari – Juli 2017 
Firebrand Live Ltd.
Functie: Storemanager

Firebrand Live Ltd. is een internationaal bedrijf, gericht op het optimaliseren van merken, met als doel de omzet op merchandising te maximaliseren.

Van januari 2017 tot en met juli 2017 was ik werkzaam als storemanager  bij de Harry Potter: The Exhibition in CineMec, te Utrecht. Het betroffen tijdelijke werkzaamheden, gezien de tentoonstelling verhuisde naar een ander land.

NCC Group logo

2015 – 2017
NCC Group Escrow Europe B.V.
Functie: Account Manager

NCC Group is een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. Het biedt organisaties expertise op het gebied van escrow, verificatie, beveiligingsadvies, websiteprestaties, softwaretests en domeinservices.

Als Account manager binnen de Nederlandse escrow en verificatie branche, draag ik zorg voor het aanboren van nieuwe klanten en het beheer en uitbereiding van de bestaande klanten.

Transperfect logo2014 – 2015
TransPerfect Translations B.V.
Functie: Account Executive

TransPerfect is het grootste particuliere vertaalbureau ter wereld met meer dan 5.000 werknemers, verspreid over 85 locaties. Ze bieden meer dan 55 diensten aan op het gebied van taal in meer dan 170 talen. Door de verscheidenheid van diensten vertalen ze voor meer dan 75% van de Forbes Global 2000 bedrijven.

Als Account Executive ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen, uitbouwen en beheren van mijn eigen klantbestand middels koude acquisitie. Mijn focus ligt op financiële multinationals, met een hoofdkwartier in Nederland.

Specialisaties: Financiële vertalingen, E-learning en taaltraining

2yourholding log013 – 2014
Hostingbedrijf Yourholding
Functie: Commerciële Binnendienst

Yourholding is een full service hostingbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van webhosting en webdesign.

Als Commercieel Medewerker Binnendienst was ik het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het afhandelen van klantvragen omtrent domeinnamen, hosting, webdesign en overige commerciële vragen.

ING

SNT

2012-2013
SNT, project ING Dagelijkse bankzaken
Functie: Inbound call agent, salescoach

Ik was in dienst bij SNT en gedetacheerd bij ING op de afdeling Dagelijkse Bankzaken. Tevens ben ik salescoach geweest, heb verkooptraining gegeven en was actief in de personeelsvereniging.

Als lid van een projectgroep heb ik deelgenomen aan GROW-cases op het gebied van:
– Verloop
– Ziekteverzuim
– Communicatie
– Verkoop

GCHC

2011-2012
Bestuursjaar studentenhockeyvereniging G.C.H.C.
Functie: Secretaris

In mijn studentenperiode ben ik actief geweest in meerdere commissies bij de grootste en gezelligste studentenhockeyvereniging van Nederland.

Als secretaris heb ik met mijn bestuur de volgende doelstellingen verwezenlijkt:
– Aanbouw nieuw clubhuis
– Passensysteem geïntroduceerd
– Nieuw ledenadministratiesysteem opgezet
– Een website geïmplementeerd
– Een waterveld aangekocht

Gemeente Heerenveen

2011-2012
Stage Gemeente Heerenveen
Functie: Medewerker afdeling Inkoop

Met een studiegenoot was ik verantwoordelijk voor de uitwerking van de eerste fase van een inkoopsamenwerkingsplatform. Dit is verwezenlijkt volgens de gestelde richtlijnen van het expertisecentrum PIANOo.

Noorderpoort2010-2011
Stage Noorderpoortcollege Groningen, Business@School
Functie: Stagebegeleider B@S

Mijn afstudeerstage heb ik afgerond bij het Noorderpoortcollege in Groningen als stagebegeleider bij Business@School(B@S), het stagebureau van het Johan Cruijff college. Ik heb voor B@S een intern marketingcommunicatieplan geschreven en studenten begeleid met stageopdrachten. Deze zijn gericht om stage en topsport samen te laten gaan.

Elker

2009-2010
Stage Elker jeugdzorg
Functie: Medewerker Facilitaire Dienst

Ik heb mijn derdejaarsstage gelopen bij de Facilitaire Dienst en heb hiervoor een product-diensten catalogus geschreven. Deze catalogus is als handvat gebruikt voor het toekomstige FMIS systeem.

Albertus

GCHC

2008-2012
Albertus Magnus & G.C.H.C.
Functie: Diverse activiteiten
Albertus Magnus:
Externe commissie. Het onderhouden van contact tussen zusterverenigingen in Nederland.

G.C.H.C.:
Almanak commissie. Het schrijven van een boekwerk voor de hockeyvereniging.
SpoCo. Sponsoren benaderen, contact en contracten onderhouden.
HORECA. Barbeheer.