Competenties

Servicegericht. Contact met andere mensen is wat mij gelukkig maakt. Door een vertrouwensband op te bouwen en precies te weten wat de klant wil, ben ik de klant beter van dienst. Tijdens mijn huidige werkzaamheden leer ik actieve formele spraak en schrijven te perfectioneren.

Analytisch onderlegd. Plan, do, check, act. Een goed resultaat begint bij een goede planning en controle op de planning. Objectiviteit en een helikopterview zijn kernwaarden om een project te laten slagen. De theorie heb ik opgedaan tijdens mijn studie. Mijn ambitie is om dit in de praktijk toe te passen.

Flexibel. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Immers, afspraak is afspraak. Een deadline is er niet voor niets. Bovendien ben ik niet plaatsgebonden.

Motiverend. Ik denk graag in oplossingen. Ik vind het belangrijk dat iedereen weet wat het gemeenschappelijk doel is en wat je moet doen om dit doel te bereiken. Het moet voor iedereen duidelijk zijn welk puzzelstuk hij/zij bijdraagt aan de puzzel. Op de sportvereniging geef ik training en coach ik. Omdat ik het team bewust maak dat ze één team zijn en één taak hebben, beheers ik deze eigenschap van nature.

Resultaatgericht. Ik werk het best in een projectgroep. Eén team, één taak is waar ik voor sta. Ik heb deze competentie vooral laten zien tijdens mijn bestuursjaar waar ik samen met hen een belangrijke doelen succesvol heb afgerond.

Creatief vaardig. Ik denk graag in oplossingen en sta open om nieuwe dingen te ontdekken, te leren en deze kwaliteiten mij eigen te maken.